Авіакаси київ wizzair

Шість побажань як купити квитки на літак

  • Погодьтеся на електронну підписку. Ви отримаєте в повідомленні терміни, коли вартість опуститися.
  • Використовуйте карту дешевих варіантів.
  • Спостерігайте ціни на найближчі числа календаря.
  • Дешеві варіанти на категорії акцій.
  • Користуйтеся Календарем вигідних варіантів.
  • Перевірте цінова пропозиція авіаквитка в інші населені пункти. Іноді доступніше приїхати на іншому автобусі в Блізлежайший аеропорт і вилетіти куди бажаєте.

Мовжет ви користуєтеся іншими інструкціями, поділіться ними з іншими.

ОФОРМЛЕННЯ: протягом 10 днів

ТЕРМІН ПОДАЧІ: за 15 днів до дати початку туру

Список документів, необхідних для оформлення

шенгенської туристичної візи в Консульському відділі Посольства Чехії, г. Киев

Обов'язкові документи:

1. Анкета Консульства (УВАГА! Анкета повинна бути надрукована з використанням двостороннього режиму друку. Турист повинен поставити особисту підпис в 37 пункті, а також підпис потрібно поставити в правій частині останнього пункту анкети. Підпис має бути чітким, як у закордонному паспорті)

2. Закордонний паспорт, термін дії паспорта не менше 3 місяців після закінчення дії шенгенської візи, з наявністю вільних сторінок для візи;

  • При наявності другого діючого закордонного паспорта — при подачі документів у консульство, надається його оригінал;
  • При наявності старого закордонного паспорта – в консульство надаються копії всіх його сторінок;

3. Копія сторінок закордонного паспорта з відмітками.

4. Дві кольорові фотографії — розмір 3,5 х 4,5 см (80% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі !;

5. Копія всіх сторінок українського паспорта. Штамп про прописку обов'язково повинен бути чітко видно. Якщо на штампі прописка погано видно, обов'язково надання ОРИГІНАЛУ довідки з ЖЕКу про місце проживання;

6. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення.

  • дати видачі довідки та регістраціонниго номера;
  • всіх реквізитів підприємства (адреса + телефони);
  • дати початку роботи співробітника на даному підприємстві;
  • займаної посади;
  • розміру заробітної плати (не менше 4000 грн), з розбивкою за останні 6 місяців;
  • фрази про те, що фірма гарантує своєму співробітникові збереження робочого місця і окладу на час відпустки;
  • печатка і підписи посадових осіб (директора та головного бухгалтера).

У ВИПАДКУ, ЯКЩО ТУРИСТ посад керівників підприємств / ФІРМИ, ДОВІДКА завіряється підписами ЙОГО ЗАСТУПНИКА

У ВИПАДКУ ВІДСУТНОСТІ БУХГАЛТЕРА НА ПІДПРИЄМСТВІ / ФІРМУ У довідці робити позначки: "ПОСАДУ БУХГАЛТЕРА У штатним розкладом відсутня".

У ВИПАДКУ, ЯКЩО ТУРИСТ ПРАЦЮЄ НА ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМЦЯ, ТО ОБОВ'ЯЗКОВО надається копія свідоцтва про державну реєстрацію цієї ПІДПРИЄМЦЯ!

9. Банківські фінансові гарантії:

  • у вигляді довідки з банку з відображенням руху по рахунку за останні 3 місяці і залишку на рахунку — не менше 45 євро / людина на день перебування (цей вид гарантій особливо вітається консульською службою);
  • у вигляді довідки з банку про наявність рахунку із зазначенням залишку по ньому — не менше 45 євро / людина на день перебування;
  • у вигляді копії іменний платіжної картки + чек з банкомату із зазначенням номера картки та залишку за рахунком — не менше 45 євро / людина на день перебування (тільки у випадках, якщо не можливо взяти довідку з банку).

Довідки із зазначенням депозитних рахунків не приймаються.

Обов'язкові документи дітям до 18 років:

1. Анкета Консульства (УВАГА! Анкета повинна бути надрукована з використанням двостороннього режиму друку. За неповнолітньої дитини анкету підписує один з батьків в 37 пункті, а також в правій частині останнього пункту анкети. Підпис має бути чітким, як у закордонному паспорті)

2. Дитячий проїзний документ, термін дії не менше 3 місяців після закінчення дії шенгенської візи, з наявністю вільних сторінок для візи;

3. За умови, що дитина вписана у паспорт одного з батьків наявність вільних сторінок у паспорті для віз (окрема віза для кожної дитини + віза для дорослої людини).

З 14 РОКІВ ДЛЯ ДИТИНИ НЕОБХІДНИЙ Дитячий проїзний документ;

4. Копія свідоцтва про народження дитини + копія всіх сторінок українського паспорта для дітей, старше 16 років;

5. Копія довідки про присвоєння ІПН дитині;

6. Копія всіх сторінок українського паспорта обох батьків;

7. Дві кольорові фотографії — розмір 3,5 х 4,5 см (80% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі !;

8. Довідка з місця навчання;

  • дати видачі довідки та регістраціонниго номера;
  • всіх реквізитів підприємства (адреса + телефони);
  • дати початку роботи співробітника на даному підприємстві;
  • займаної посади;
  • розміру заробітної плати (не менше 4000 грн), з розбивкою за останні 6 місяців;
  • фрази про те, що фірма гарантує своєму співробітникові збереження робочого місця і окладу на час відпустки;
  • печатка і підписи посадових осіб (директора та головного бухгалтера).

У ВИПАДКУ, ЯКЩО СПОНСОР посад керівників підприємств / ФІРМИ, ДОВІДКА завіряється підписами ЙОГО ЗАСТУПНИКА.

У ВИПАДКУ ВІДСУТНОСТІ БУХГАЛТЕРА НА ПІДПРИЄМСТВІ / ФІРМУ У довідці робити позначки: "ПОСАДУ БУХГАЛТЕРА У штатним розкладом відсутня".

У ВИПАДКУ, ЯКЩО СПОНСОР ПРАЦЮЄ НА ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМЦЯ, ТО ОБОВ'ЯЗКОВО НАДАЄТЬСЯ Нотаріально завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію ЦЬОГО ПІДПРИЄМЦЯ!

11. Копія всіх сторінок українського паспорта спонсора;

12. Банківські фінансові гарантії спонсора:

  • у вигляді довідки з банку з відображенням руху по рахунку за останні 3 місяці і залишку на рахунку — не менше 45 євро / людина на день перебування (цей вид гарантій особливо вітається консульською службою);
  • у вигляді довідки з банку про наявність рахунку із зазначенням залишку по ньому — не менше 45 євро / людина на день перебування;
  • у вигляді копії іменний платіжної картки + чек з банкомату із зазначенням номера картки та залишку за рахунком — не менше 45 євро / людина на день перебування (тільки у випадках, якщо не можливо взяти довідку з банку).

Довідки із зазначенням депозитних рахунків не приймаються.

13. Якщо дитина подорожує самостійно, або з одним з батьків, необхідно нотаріальний дозвіл від батька / матері на виїзд дитини за кордон;

Обов'язкові додаткові документи для непрацюючих туристів:

1. Анкета Консульства (УВАГА! Анкета повинна бути надрукована з використанням двостороннього режиму друку. Турист повинен поставити особисту підпис в 37 пункті, а також підпис потрібно поставити в правій частині останнього пункту анкети. Підпис має бути чітким, як у закордонному паспорті)

2. Закордонний паспорт, термін дії паспорта не менше 3 місяців після закінчення дії шенгенської візи, з наявністю вільних сторінок для візи;

  • При наявності другого діючого закордонного паспорта — при подачі документів у консульство, надається його оригінал;
  • При наявності старого закордонного паспорта – в консульство надаються копії всіх його сторінок;

3. Копія сторінок закордонного паспорта з відмітками.

4. Дві кольорові фотографії — розмір 3,5 х 4,5 см (80% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі !;

5. Копія всіх сторінок українського паспорта. Штамп про прописку обов'язково повинен бути чітко видно. Якщо на штампі прописка погано видно, обов'язково надання ОРИГІНАЛУ довідки з ЖЕКу про місце проживання;

6. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення.

  • дати видачі довідки та регістраціонниго номера;
  • всіх реквізитів підприємства (адреса + телефони);
  • дати початку роботи співробітника на даному підприємстві;
  • займаної посади;
  • розміру заробітної плати (не менше 3500 грн), з розбивкою за останні 6 місяців;
  • фрази про те, що фірма гарантує своєму співробітникові збереження робочого місця і окладу на час відпустки;
  • печатка і підписи посадових осіб (директора та головного бухгалтера).

У ВИПАДКУ, ЯКЩО СПОНСОР посад керівників підприємств / ФІРМИ, ДОВІДКА завіряється підписами ЙОГО ЗАСТУПНИКА

У ВИПАДКУ ВІДСУТНОСТІ БУХГАЛТЕРА НА ПІДПРИЄМСТВІ / ФІРМУ У довідці робити позначки: "ПОСАДУ БУХГАЛТЕРА У штатним розкладом відсутня".

У ВИПАДКУ, ЯКЩО СПОНСОР ПРАЦЮЄ НА ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМЦЯ, ТО ОБОВ'ЯЗКОВО НАДАЄТЬСЯ Нотаріально завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію ЦЬОГО ПІДПРИЄМЦЯ!

8. Банківські фінансові гарантії спонсора:

  • у вигляді довідки з банку з відображенням руху по рахунку за останні 3 місяці і залишку на рахунку — не менше 45 євро / людина на день перебування (цей вид гарантій особливо вітається консульською службою);
  • у вигляді довідки з банку про наявність рахунку із зазначенням залишку по ньому — не менше 45 євро / людина на день перебування;
  • у вигляді копії іменний платіжної картки + чек з банкомату із зазначенням номера картки та залишку за рахунком — не менше 45 євро / людина на день перебування (тільки у випадках, якщо не можливо взяти довідку з банку).

Довідки із зазначенням депозитних рахунків не приймаються.

10. Копія всіх сторінок українського паспорта спонсора;

11. Копія документа, що підтверджує спорідненість з туристом;

12. Для студентів додатково надається довідка з навчального закладу + копія студентського квитка;

Обов'язкові документи для пенсіонерів:

1. Анкета Консульства (УВАГА! Анкета повинна бути надрукована з використанням двостороннього режиму друку. Турист повинен поставити особисту підпис в 37 пункті, а також підпис потрібно поставити в правій частині останнього пункту анкети. Підпис має бути чітким, як у закордонному паспорті)

2. Закордонний паспорт, термін дії паспорта не менше 3 місяців після закінчення дії шенгенської візи, з наявністю вільних сторінок для візи;

  • При наявності другого діючого закордонного паспорта — при подачі документів у консульство, надається його оригінал;
  • При наявності старого закордонного паспорта – в консульство надаються копії всіх його сторінок;

3. Копія сторінок закордонного паспорта з відмітками.

4. Дві кольорові фотографії — розмір 3,5 х 4,5 см (80% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі !;

5. Копія всіх сторінок українського паспорта. Штамп про прописку обов'язково повинен бути чітко видно. Якщо на штампі прописка погано видно, обов'язково надання ОРИГІНАЛУ довідки з ЖЕКу про місце проживання;

6. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення.

7. Копія пенсійного посвідчення.

8. Довідка з пенсійного фонду про доходи.

9. Банківські фінансові гарантії:

  • у вигляді довідки з банку з відображенням руху по рахунку за останні 3 місяці і залишку на рахунку — не менше 45 євро / людина на день перебування (цей вид гарантій особливо вітається консульською службою);
  • у вигляді довідки з банку про наявність рахунку із зазначенням залишку по ньому — не менше 45 євро / людина на день перебування;
  • у вигляді копії іменний платіжної картки + чек з банкомату із зазначенням номера картки та залишку за рахунком — не менше 45 євро / людина на день перебування (тільки у випадках, якщо не можливо взяти довідку з банку).

Довідки із зазначенням депозитних рахунків не приймаються.

Обов'язкові додаткові документи для приватних підприємців:

1. Анкета Консульства (УВАГА! Анкета повинна бути надрукована з використанням двостороннього режиму друку. Турист повинен поставити особисту підпис в 37 пункті, а також підпис потрібно поставити в правій частині останнього пункту анкети. Підпис має бути чітким, як у закордонному паспорті)

2. Закордонний паспорт, термін дії паспорта не менше 3 місяців після закінчення дії шенгенської візи, з наявністю вільних сторінок для візи;

  • При наявності другого діючого закордонного паспорта — при подачі документів у консульство, надається його оригінал;
  • При наявності старого закордонного паспорта – в консульство надаються копії всіх його сторінок;

3. Копія сторінок закордонного паспорта з відмітками.

4. Дві кольорові фотографії — розмір 3,5 х 4,5 см (80% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі !;

5. Копія всіх сторінок українського паспорта. Штамп про прописку обов'язково повинен бути чітко видно. Якщо на штампі прописка погано видно, обов'язково надання ОРИГІНАЛУ довідки з ЖЕКу про місце проживання;

6. Копія свідоцтва про шлюбу / розлучення.

7. Копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця;

8. Копія свідоцтва платника податку;

9. Копія ліцензії (якщо вимагає вид діяльності);

10. Довідка з податкової інспекції про доходи (за останній звітний період).

11. Банківські фінансові гарантії:

  • у вигляді довідки з банку з відображенням руху по рахунку за останні 3 місяці і залишку на рахунку — не менше 45 євро / людина на день перебування (цей вид гарантій особливо вітається консульською службою);
  • у вигляді довідки з банку про наявність рахунку із зазначенням залишку по ньому — не менше 45 євро / людина на день перебування;
  • у вигляді копії іменний платіжної картки + чек з банкомату із зазначенням номера картки та залишку за рахунком — не менше 45 євро / людина на день перебування (тільки у випадках, якщо не можливо взяти довідку з банку).

Довідки із зазначенням депозитних рахунків не приймаються.

Додатково оплачуються послуги візового центру: 20 EURO / чол.

Віза надається безкоштовно *:

— дітям до 18 років (при наявності довідки з місця навчання);

— студентам стаціонарної форми навчання до 21 року (при наявності довідки з місця навчання + копія студентського квитка + копія залікової книжки);

— молодим людям віком до 26 років;

— пенсіонерам (за наявності пенсійного посвідчення, якщо пенсія не за віком, то обов'язковим документом є довідка про одержуваної пенсії з пенсійного фонду).

* Під безкоштовною візою розуміється звільнення від оплати консульського збору, при цьому послуги візового центру оплачіваеются!

Візова підтримка здійснюється тільки за умови придбання повного пакету послуг.

Консульство має право вимагати від туриста додаткові документи, а також запросити його на особисту співбесіду і зажадати надання оригіналу паспорта туриста після його повернення.

«Роял Вояж» перебирає відповідальність за оформлення візи, якщо не надано повний комплект документів в обумовлені терміни.

Візовий відділ може зажадати додаткові документи в залежності від специфіки заявки. За загальним правилом, причина відмови не повідомляється. Оплата за розгляд документів здійснюється в момент їх подачі; у разі відмови, вартість консульського збору не повертаються.

«Роял Вояж» не може гарантувати стовідсоткове отримання візи клієнтові. Рішення про видачу віз повністю залежить від консульського відділу посольства Чехії.

Шановні туристи, даний розділ призначений для відгуків. Ви можете відправити запит на підбір та замовлення туру, скориставшись відповідною послугою нашого сайту.

Джерело: http://www.royal-voyage.com/countries/chehia/viza_kiev