Авіакаси wizzair

Інструкція: що робити щоб купити вигідні авіаквитки.
Важливі складові

  • Інтернет сайти авіа перевізників не бронюють дешеві авіа квитки.
  • Не переходьте з реклами від Гугл.
  • Веб сайт, що пропонує авіаквитки тільки під унікальним брендом пропонує авіа квитки рідко дешево.
  • Інтернет сайти тур агентств отримують відрахування від авіаперевізників, так що авіа квитки у туристичних операторів не дешеві.

Ми знаємо, що кожен пасажир керується власним маршрутом в пошуку авіа квитків, але вищевикладений перелік допоможе певного пасажиру, що Срем знайти вигідні авіаквитки.

Авіакаси wizzair

Режим роботи: сб 11: 00-15: 00, пн-пт 10: 00-19: 00

Адреса: 121059, Москва, Вірменський пров. 7

Режим роботи: щод. 9: 00-21: 00

Адреса: 121059, Москва, Волгоградський просп. 123

Введіть цифри з картинки

Якщо ви пишіть відгук, то зверніть увагу на те, що:

— Відгук повинен бути конструктивним. Тобто писати «а мені не сподобалося» без пояснень, чому саме вам не догодила даний заклад, не слід. Такий відгук буде видалений, бо він марний для відвідувачів сайту.

— Якщо у вас є претензія до якості обслуговування, до персоналу — вказуйте конкретні недоліки, дату і час, а також у міру можливості прізвища співробітників, які викликали у вас негатив.

— При написанні позитивного відгуку, бажано також вказувати дату і час звернення, коментарі плану «Все супер» будуть видалені.

— Пам'ятайте, за образу (Стаття 130 КК РФ) чи наклеп (Стаття 129 КК РФ) ви можете бути притягнуті до кримінальної ответвенності! При додаванні відкликання будуть збережені ваші персональні дані, відомості про ваш інтернет-провайдера, відомості про ваш комп'ютер, адреса вашого комп'ютера і т.д

— Якщо ви є представником компанії і виявили явну наклеп на свою адресу, то просимо вас з нами зв'язатися по електронній пошті, або пишіть безпосередньо тут.

Джерело: http://top-aviakass.ru/aviakass-moskva/778

*****

Авіакаси wizzair

Авіаквитки WizzAir: продаж, бронювання та замовлення авіаквитків. ВіззЕйр Україна вартість перельоту, ціни на авіаквитки онлайн, спеціальні.

Авіакаси повний список кас Замовлення. Ми в Facebook Ми в Twitter Ми у Вконтакте Авіакаси аеропорту «Харків» Карта сайту Зв'язатися з нами.

Пошук авіаквитків угорсько-польського лоукостера Wizz Air (Візейр). Кращі пропозиції 400 популярних авіаліній. Знаходьте зручні рейси.

Wizz-Air ціни на авіаквитки в Києві, замовлення квитків Wizz Air, low cost авіаквитки, пошук і бронювання. Гарячі спецпропозиції від авіакомпанії.

Авіакомпанії Авіаквитки Авіакаси Узбекистану logo. розклад літаків, авіа квитки, авіакаси, авіакомпанії світу, air france, домодедово.

Рейси до Європи від: Україна. Підбирайте бюджетні авіарейси — звіряйте ціни.

Детальна інформація про авіакомпанії Wizz Air. Вартість авіаквитків на рейси Wizz Air Україна. Розклад регулярних рейсів компанії.

Гірські лижі, оздоровлення, авіаквитки, замовлення авіаквитків, продаж авіаквитків, авіакаси, авіакаса, молодятам, медовий місяць, весілля.

Джерело: http://hot-tours.webnode.ru/news/aviakassa-vizejr/

*****

Авіакаси wizzair

Візовий Центр — Оформлення віз у всі країни. Віза до Австрії, віза до Великобританії, віза в Угорщину, віза до Німеччини, віза в Гонконг, віза в Грецію, віза в Іспанію, віза в Італію, віза в Канаду, віза в Кіпр, віза в Китай, віза в Мальту, віза в Мексику, віза до Нідерландів, віза до Норвегії, віза в Польщу, віза в Португалію, віза в США, віза до Фінляндії, віза у Францію, віза в Чехію, віза в Швейцарію, віза в Швецію. Авіакаси.

Візовий Центр — Оформлення віз у всі країни. Запрошення для іноземців в Росію (візи в Росію). Реєстрація іноземців. Оформлення закордонних паспортів. Авіакаси.

Візовий Центр — Запрошення для іноземців в Росію (візи в Росію). Реєстрація іноземців. Оформлення закордонних паспортів. Авіакаси.

Автор: Візовий центр Емейл:

Релевантні ВІЗОВИЙ ЦЕНТР — візи, закордонні паспорти, АВІАКАСИ..

Термінове оформлення в «Де-Віз». Якісно. Недорого. Є мульти і бізнес візи. Сайт www.de-vis.ru

Джерело: http://www.iprodaja.ru/messages/vizovyiy-tsentr-vizyi-zagranpasporta-aviakassyi.html

*****

Авіакаси wizzair

Січень 2012

УМОВИ ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ

Посольство Німеччини в Києві довірило VFS прийом візових заяв від осіб, які часто подорожують.

Особи, які часто подорожують, можуть без особистої присутності подавати заяву на отримання Шенгенської візи у Візовому Центрі Донецька, Києва, Львова та Одеси. У Візовий Центр можна подавати документи без попереднього запису. Також є можливість призначити час подачі документів через офіційний сайт ВЦ, або за допомогою Колл-центру, за телефонами # 8212; (+38) 044 594 96 21 або (+38) 050 117 90 з 08.00 до 18.00.

Турист є часто подорожуючим, якщо протягом останніх 24 місяців у нього є і використані без порушень:

— Проте дві Шенгенських візи або,

— річна / багаторазова Шенгенська віза,

— а ТАКОЖ за останнім заявою туриста на отримання Шенгенської візи було прийнято позитивне рішення.

При цьому не має значення, чи отримував раніше турист німецьку Шенгенську візу. Дуже важливо, щоб турист не перевищував термін перебування під час дії попередніх віз і щоб попередні візи були використані головним чином для поїздки в ті країни, Посольство яких видало візу.

Якщо штампи в паспорті не чіткі, то необхідно надати з візою підтвердження про цільове використання візи (рахунки з готелів, авіаквитки і т.д.)

Якщо турист не відповідає критеріями часто подорожуючого, викладеним вище, то необхідно призначати дату особистої співбесіди для подачі заяви на отримання візи до Посольства Німеччини у Києві.

У випадку, якщо турист відповідає критеріям часто подорожуючого, але бажає особисто подати свої документи до Посольства Німеччини у Києві — це також не заборонено.

Всі заяви, подані до Візового Центру, передаються в Посольство Німеччини в Києві і рішення про видачу візи залишається виключно за ним.

  ВІЗОВИЙ ЗБІР

Візовий збір у разі подання документів через Візовий Центр: 65 Євро

Візовий збір у разі особистої подачі в Посольство Німеччини в Києві: 37 Євро — консульський збір, 50 грн — збір за запис в Посольство, який попередньо необхідно сплатити в будь-якому відділенні «Промінвестбанку» з копією першої сторінки закордонного паспорта людини, яка бажає подати заяву на візу.

 СПИСОК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ

У разі подання через Візовий Центр необхідно додатково надати оригінал внутрішнього паспорта туриста + копію всіх його сторінок (включаючи порожні)

1 / Анкетні дані: ПІБ, фактична адреса проживання, контактний номер телефону, сімейний стан, дівоче прізвище.

2 / Територіально і за часом дійсний закордонний паспорт з кінцевим терміном дії мінімум 3 місяці поcле закінчення планованої поїздки з мінімум двома чистими сторінками. Закордонні паспорти, продовжені після закінчення терміну дії, не можуть бути використані для отримання візи.

+ копію всіх сторінок закордонного паспорта (включаючи копії порожніх сторінок)

Інші діючі закордонні паспорти і ті, термін дії яких закінчився (копія всіх сторінок), а також справитися з Авір, якщо паспорт був зданий / вилучений.

3 / Національний загальногромадянський паспорт (копія всіх сторінок і оригінал).

4 / Три недавно зроблені фотографії паспортного формату 3,5 х 4,5. Фотографія повинна бути не старше 6 місяців і не повинна повторюватися в попередніх візах.

5 / Довідка з банку на фірмовому бланку в оригіналі із зазначенням назви, адреси та точного телефонного номера філії, що видала документ, ім'ям банківського виконавця, датою відкриття рахунку в банку, зазначенням точного залишку коштів на рахунку на момент видачі довідки без вказівки руху фінансових коштів на рахунку.

Стан рахунку не повинно бути різко убутним на час поїздки.

До розгляду приймаються виключно КАРТКОВІ рахунку.

+ Копія кредитної картки з обох сторін.

+ Виписки по карткових рахунках про рух коштів за останні 3 місяці (оригінал і копія).

Картковий рахунок з сумою, яка є в розпорядженні туриста протягом терміну дії візи (тільки для віз з одноразовим в'їздом; як правило, з розрахунку 50 Євро на день на одну людину). Більш детальна інформація за посиланням:

6 / Для найманих працівників — довідка з роботи (оригінал), яка була видана в перебігу останніх 2 тижнів (включаючи ім'я, повну адресу та номери телефонів роботодавця із зазначенням коду місцевості, дані про заробітну плату) АБО

Для найманих працівників, які працюють у приватного підприємця — трудовий договір (оригінал і копія), завірений нотаріально центром зайнятості АБО

Документи про реєстрацію приватного підприємця та про господарську діяльність (для суб'єктів підприємницької діяльності — податкові документи (оригінал і копія), виписки з банківських рахунків (оригінал), бухгалтерська документація (оригінал і копія) і т.д.) АБО

Довідка від навчального закладу (оригінал) (для школярів і студентів) АБО

Для пенсіонерів — завірена копія пенсійного посвідчення та довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії.

7 / Документи, що підтверджують майнові права (наприклад, документи на квартиру, машину, земельні ділянки тощо).

8 / Свідоцтво про шлюб.

9 / Для туристів подорожуючих на автомобілі: грін карта, копія тех.паспорт транспортного засобу, на якому подорожують, а також копія водійських прав людини, які буде керувати транспортним засобом під час подорожі.

Авіакаси wizzair

10 / Для дітей: свідоцтво про народження (копія та оригінал).

11 / Додатково для дітей віком до 18 років, яких не супроводжують батько або мати надається дозвіл на вивезення дитини від батька / матері з нотаріальним засвідченням підпису (оригінал і копія), або судове рішення про передачу прав на дитину одному з батьків, або свідоцтво про смерті одного з батьків, або довідка про те, що мати самостійно виховує дитину.

Джерело: http://galileo.ck.ua/%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8B-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/

*****

Авіакаси wizzair

Оформлення візи на Арубу

Острів Аруба є окремою адміністративною одиницею Королівства Нідерланди. Громадянам України для перебування на острові потрібна віза, яка оформляється в посольстві Королівства Нідерланди в Києві. Документи на візу подаються безпосередньо в консульському відділі або в візових центрах Королівства Нідерланди в Україні.

Транзитна віза

Дозволяється безвізовий транзит через Арубу за умови, що турист буде перебувати на острові не більше 24 годин. При цьому необхідно пред'явити квиток в країну проходження (або квитки по всьому маршруту), візу в країну проходження, якщо така потрібна.

При транзиті, який передбачає перебування на острові більше 24 годин, необхідно заздалегідь оформити транзитну візу, для якої в посольство Нідерландів надаються ті ж документи, що і для гостьової візи, і додатково: копії квитків, що підтверджують проходження в третю країну і візу цієї країни, якщо така потрібна.

Зверніть увагу!

Запит на візу не приймається без попередньої оплати консульського збору.

Процедура оформлення візи не буде розпочата у разі відсутності повного комплекту необхідних документів. Після прийому неповного комплекту документів, обличчя, запитуюча візу, має право довнести відсутню протягом 3 тижнів з моменту подачі. Після закінчення цього терміну, в разі невиконання даної вимоги, подавцю анкети офіційно буде відмовлено у візі.

Якщо виникне необхідність, у подавця анкети можуть запросити будь-яку додаткову інформацію, і посольство вправі отримати від нього будь-які роз'яснення.

Подавцю анкети необхідно використовувати особисті джерела отримання додаткової інформації. Посольство не несе відповідальності за документи, надіслані на адресу і факс посольства (запрошення та ін.)

Порядок оформлення віз

Подача документів на короткострокові шенгенські візи здійснюється у візових центрах Нідерландів на території України. Також можлива подача документів безпосередньо в консульський відділ посольства Нідерландів в Києві. Особиста присутність заявника обов'язково.

Документи подаються особисто заявником, якщо в його закордонному паспорті за останні 3 роки відсутні шенгенські візи або є всього одна.

Якщо ж за останні три роки у заявника є 2 і більше шенгенських віз у паспорті, то його особиста присутність необов'язково. Документи може подати довірену особу або кур'єр (у цьому випадку власник паспорта повинен оформити довіреність), або представник акредитованого в консульстві турагентства. Отримати паспорт з готовою візою може будь-яка особа.

Терміни оформлення віз

Рекомендується подавати документи не пізніше ніж за два тижні до початку поїздки, так як рішення про видачу візи приймають влади Аруби. Стандартний термін розгляду документів 2 дні, термін оформлення візи — 5 робочих днів. Проте в деяких випадках він може бути збільшений до 3 тижнів.

Термін дії візи

Оформляється одноразова або дворазова віза, що дає право знаходиться в країні — до 30 днів. Термін дії візи — до 3 місяців з моменту видачі.

Продовження візи

Візу при необхідності можна продовжити безпосередньо під час перебування на острові. Для цього потрібно звернутися в місцеву поліцейську ділянку і надати наступні документи:

  • закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не раніше моменту закінчення поїздки;
  • документи, що підтверджують наявність нерухомості на Арубі або яхти в порту Аруби (довжина яхти повинна становити не менше 14 метрів), або договору тайм-шера;
  • у разі відсутності нерухомості на острові — гарантійний лист від жителя Аруби, в якому він бере на себе зобов'язання щодо фінансового забезпечення туриста на весь термін перебування;
  • страховий поліс, дійсний на весь термін перебування (повинен забезпечувати медичну допомогу і репатріацію в разі необхідності);
  • підтвердження наявності достатніх коштів на весь період перебування на острові.

Консульський збір — 35 євро, збір Візового центру — 25 євро. Оплачується готівкою при поданні документів.

Для оформлення візи на Аруба в консульський відділ або в Візовий центр Королівства Нідерланди необхідно надати наступні документи:

  • 1 заповнену і підписану заявником анкету. Вона повинна бути заповнена англійською або голландською мовою (як виняток приймаються анкети, заповнені німецькою або іспанською мовами). Анкети роздруковуються на аркушах формату А4 з двох сторін. До розгляду не приймаються анкети, заповнені російською мовою і мають помарки та виправлення;
  • 1 кольорову фотографію 3×4 см, без куточків і овалів, на світлому фоні. Фотографію необхідно приклеїти до анкети. Якщо із заявником слідують вписані в його паспорт діти, то до анкети необхідно докласти і їх фотографії;
  • закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше трьох місяців з моменту закінчення поїздки;
  • ксерокопію першої сторінки закордонного паспорта з даними заявника;
  • ксерокопії всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорта. Кожна сторінка повинна бути виконана на окремому аркуші формату А4;
  • підтвердження броні готелю на весь період перебування з печаткою готелю і підписом відповідальної особи або запрошення приймаючої сторони із зазначенням особистих даних заявника, терміну поїздки, місця проживання заявника на весь термін поїздки, з печаткою та підписом відповідальної особи;
  • копію авіаквитка в обидва кінці або броня авіаквитка з печаткою авіакас. Квитки з відкритою датою не приймаються;
  • докази фінансової спроможності заявника: тревел-чеки або виписку з банківського рахунку з розрахунку не менше 50 євро на добу перебування на людину;
  • довідку з місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням стажу роботи в організації, займаної посади, розміру окладу і дат чергової відпустки.

студентам і школярам – копію довідки з місця навчання, копію студентського квитка, копію свідоцтва про народження. У довідці має бути вказано згоду навчальної частини на відсутність учня під час занять на термін поїздки. Також учням необхідно надати спонсорську лист від одного з батьків, довідку з місця роботи спонсора із зазначенням посади та окладу, а також копію першої сторінки його внутрішнього паспорта;

для неповнолітніх. подорожують у супроводі одного з батьків або третьої особи, необхідно надати копію нотаріально завіреного дозволу на виїзд від батька (батьків), який не супроводжує дитину. Якщо дитина їде у супроводі третьої особи, то довіреність повинна містити пункт про прийняття цією особою на час поїздки батьківських повноважень;

пенсіонерам необхідно надати оригінал пенсійного посвідчення (або нотаріально завірену копію), виписку з банківського рахунку або довідку з місця роботи одного з родичів із зазначенням посади, окладу (не менше 20 тисяч рублів), заява про спонсорування поїздки та копію внутрішнього паспорта спонсора;

бажано також докласти страховий поліс, дійсний на весь термін поїздки, сума покриття якого складає не менше $ 40 тисяч.

Аруба

Джерело: http://www.visabureau.com.ua/aruba/visa.html